Zpět

Zpět na hlavní stránku

15:00 hod. - Start
Když jsme zaregistrovali i organizátory, tak jsme se šli nahlásit a za to jsme od nich dostali tašku s různými informacemi, rozstříhanými dílky obrázku, mapami a lentilkami. Ty jsme hned podrobili prozkoumání, přepočítání a i obal jsme prolustrovali. Jediné, co jsme neudělali, bylo jejich ochutnání. Čekali jsme totiž, že se nám budou k něčemu hodit, ale jaký budou mít nakonec význam, jsme neodhalili.

Dílky rozstříhaného obrázku určeného k výměně a následnému složení jsme si rozdělili a chystali jsme se na určený pokyn vyrazit k dalším týmům a dílky vyměňovat. Pokyn od orgů zazněl, ale zcela jiný. Nástup do autobusu! Tak se všichni zvedli a přemístili se do přichystaného autobusu. Díky rychlosti Pavla jsme obsadili místa k sezení. Autobus byl dost narvaný a jel s námi neznámo kam.

Vystoupili jsme pro nás v dalším neznámém místě a šli v houfu směrem z města. Protože sluníčko pěkně pálilo, zdála se cesta pěkně dlouhá. Na kraji lese jsme se konečně zastavili a vyslechli znovu pokyny ke hře. A pak jsme konečně dostali pokyn k začátku hry.

Vyměňování proběhlo docela rychle, týmy byly tak rychlé, že za chvíli nebylo s kým vyměňovat, ale přeci jen jsem u ještě sestavujícího týmu získala pro nás poslední dílek. Terezka obrázek dosložila a mohli jsme ho vyměnit za první šifru.


1. - 3. stanoviště